Ellerdale Road | London, UK | Vista Landscape Studio

Everdale-Road-London6
The existing garden comprised a series of stepped terraces with little useable space. The brief was to create a more useable garden with a large terrace to the rear for entertainment.
Everdale-Road-London7

The proposed garden was created by using cut and fill and creating a large flat grass area with a glass balustrade at the end to allow for views towards London.
The lower garden had a seating area, fire pit and bbq area along with a children’s play area. The front garden was simplified and car parking increased.

Everdale-Road-London4

Everdale-Road-London2

Everdale-Road-London3

Everdale-Road-London5

Everdale-Road-London8

Everdale-Road-London9

Ellerdale Road | London, UK | Vista Landscape Studio

Location | Hampstead, London

Design Team | Vista Landscape Studio and KSR Architects

Image Credits | Vista Landscape Studio