Ejby Campus | Glostrup Denmark | ACT

ACT_EJBY-CAMPUS_-Illustration-Citygate

Glostrup, Ejby Urban Pocket, was a parallel competition about the transformation of Ejby business area into an modern and live full urban pocket. The competition was part of the Realdania initiative “Future Suburbs”, which aims to create debate and visions for the future sustainable development of suburbs in Denmark.

Continue reading Ejby Campus | Glostrup Denmark | ACT

Jaarbeursplein | Utrecht Netherlands | Witteveen+Bos, OKRA and ZJA


The team Witteveen+Bos, OKRA and ZJA has won the integral design tender for the Jaarbeursplein Utrecht and the underground parking. The vision of the winning team focusses on the realisation of the perfect parking, with a comfortable, lively, and socially safe city square on top of it, in which transfer and accommodation are designed in a recognizable and inviting way.
Continue reading Jaarbeursplein | Utrecht Netherlands | Witteveen+Bos, OKRA and ZJA

Construction starts on Naturbad Riehen by Herzog & de Meuron


Construction has started on Naturbad Riehen, a natural swimming pool for the municipality of Riehen. A project that dates back to the founding of Herzog & de Meuron in 1978. After winning a competition in 1979 and developing several unrealized projects in the following years, Herzog & de Meuron were commissioned to rethink the concept of a new pool in 2007.
Continue reading Construction starts on Naturbad Riehen by Herzog & de Meuron

Wine Center | La Rioja Spain | Rivas Y Ureña Arquitectos


Wine, gastronomy and culture have been traditionally related in Spain. Vineyard cultivation has set up a unique, singular landscape in La Rioja. Besides, culinary arts are quite a well-established tradition in this region.

Continue reading Wine Center | La Rioja Spain | Rivas Y Ureña Arquitectos

Liefsgade Square | Copenhagen Denmark | Preben Skaarup Landscape


The municipality of Copenhagen decided to establish 3 full automatic underground car parks, located in urban areas where parking on surface was insufficient. The goals were to establish more parking area together with more open space for people in high density living areas.
Continue reading Liefsgade Square | Copenhagen Denmark | Preben Skaarup Landscape

1 2