Maggie’s Cancer Caring Centre | Glasgow Scotland | OMA

Maggie’s Cancer Caring Centre | Glasgow Scotland | OMA

Located in a natural setting, like a pavilion in the woods, the building is both introverted and extroverted: each space has a relationship either to the internal courtyard or to the surrounding woodland and greenery, while certain moments provide views of Glasgow beyond. With a flat roof and floor levels that respond to the natural topography, the rooms vary in height, with the more intimate areas programmed for private uses such as counselling, and more open and spacious zones for communal use. More than any other space, the internal courtyard provides a place of sanctuary and respite.

Continue reading Maggie’s Cancer Caring Centre | Glasgow Scotland | OMA

RSS FEED EMAIL SUBSCRIPTION Follow Us on Twitter Join Our LinkedIN Group Become a Fan on Facebook Circle us on google+

CALL FOR SUBMISSIONS

MAGAZINE SPECIAL EDITIONS