New Dutch Waterline National Centre | Bunnik Netherlands | Parklaan

image006
The parking field with tetrahedrons that evoke memories of anti-tank barricades. Parklaan under the instruction of Nieuwe Hollandse Waterlinie project office (New Dutch Waterline) and the Province of Utrecht creatively designed the main entrance of the New Dutch Waterline National Centre (and Limes). The most important challenge was to design a car park for 250 cars and a pedestrain access to Fort Vechten. The design was made in cooperation with the visual artist Paul de Kort.

Continue reading New Dutch Waterline National Centre | Bunnik Netherlands | Parklaan

RSS FEED EMAIL SUBSCRIPTION Follow Us on Twitter Join Our LinkedIN Group Become a Fan on Facebook Circle us on google+

WLA 15 OUT TODAY

MAGAZINE SPECIAL EDITIONS