Billie Holiday Park | The Hague Netherlands | Carve

+-carve_billie-holiday-(10)

The Billie Holiday park is situated in Loosduinen, a quiet suburb of The Hague. After a recent renovation of the park, this part seemed to be forgotten; it was an unused, neglected space. However, this changed when a residential-care complex was built. Suddenly, this part became a frontside, which created the possibility to transform this place into an attractive park zone, too. The community board organised a participation process, mapping the wishes of the local residents. Renovating the soccer field and guarding off the biking path were important starting points, just like improving the spatial structure of the park. By arranging all new functions in one binding element, the surrounding space is reorganised, too.

Continue reading Billie Holiday Park | The Hague Netherlands | Carve

RSS FEED EMAIL SUBSCRIPTION Follow Us on Twitter Join Our LinkedIN Group Become a Fan on Facebook Circle us on google+

CALL FOR SUBMISSIONS

MAGAZINE SPECIAL EDITIONS